Now Reading
HOT! Acces – “128”

HOT! Acces – “128”

Vara asta fetele au acces la mare, soare, la inimile baietilor dar si la o piesa de top lansata de trupa… Acces! Pentru ca cei trei membri ai trupei – Bogdan (Adam Red, 24 de ani), Sorin (Bob’ G, 25 de ani) si Andrei (Siko, 24 de ani) au lansat un single nou nout la care au lucrat cu baietii de la Deepcentral si care se numeste “128”. De ce 128? Pentru ca atunci cand iubesti cu adevarat, inima iti bate cu 128 de batai pe minut, au declarat baietii, care sunt intr-o forma de invidiat, dar insa nu sunt inca indragostiti. Mai au timp, pentru ca vor avea o vara plina de concerte, o vara in care vor pregati cateva surprize pentru fanii lor. Asa ca fiti cu ochii si pe profilul lor de facebook…. care va fi mereu plin de noutati….
Cei trei tineri sunt din vestul tarii si au o dorinta arzatoare de a demonstra publicului din Romania ce stiu ei sa faca mai bine. Pasiunea lor pentru muzica si dans a inceput cand Bogdan si Andrei aveau 12 ani si au inceput, in joaca, sa se pregateasca pentru diverse concursuri. In 2004 au inregistrat si prima piesa care s-a numit “Nu-mi lua iubirea”. Sorin s-a alaturat trupei in 2007, cand s-au cunoscut la un concurs national de street dance si breakdance.
Trupa s-a numit la inceput VMC (Von Meister Crew) iar pe parcusul anilor au colaborat cu mai multi compozitori precum Cosmin Lupan, Paul & Starchild si Mister Z. Au fost invitati la nenumarate evenimente atat in tara cat si in strainatate unde au prezentat mereu momente artistice unice, ce imbina muzica si dansul.
Dupa toata experienta dobandita, in anul 2012 au hotarat sa se reinventeze sub numele de trupa Acces, iar primul single lansat sub acest nume este “128”, cel a care au lucrat cu baietii de la Deepcentral.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top