Now Reading
Dr. Kucho! a incins atmosfera la Liberty Parade 2013!

Dr. Kucho! a incins atmosfera la Liberty Parade 2013!

Avatar

dr kucho

Dr. Kucho! a fost invitatul special sambata seara in fata a peste 80.000 de oameni adunati pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn, la Liberty Parade 2013 cel mai important eveniment de muzica house din Romania . Cel supranumit si “Regele muzicii house din Spania” a tinut neaparat sa o aiba alaturi pe Ellie White care a cantat pe una din piesele de pe albumul “The Return of the King” pe care Dr.Kucho! l-a lansat in aceasta vara.

Dr. Kucho a fost foarte apreciat de fanii prezenti la Liberty Parade care au reactionat foarte bine la piesele mixate de acesta si au dansat incontinuu. A socializat cu toti Dj-ii prezenti la eveniment, in special cu Dj. Optick si Liviu Hodor cu care il leaga o prietenie mai veche, a raspuns cu placere la interviuri pana tarziu in noapte, apoi a petrecut alaturi de Ellie White si persoanele din anturajul lor pana dimineata.

A fost o adevarata placere sa fiu invitat la acest eveniment deosebit! La inceputul acestui an am inceput un turneu in Romania si m-am simtit foarte bine aici. Atmosfera de la Liberty Parade o intalnesti in putine locuri din lume, totul a fost excelent, de la public pana la organizatori. Ma bucur ca am reusit sa fac o surpriza publicului din Romania impreuna cu Ellie White. Imi place foarte mult vocea ei, iar pentru Liberty Parade si fanii mei de aici, am tinut neaprat sa s-o invit alaturi de mine ca sa facem ceva special. A cantat o piesa de pe noul meu album, The Return of The King. La toamna pregatesc lansarea unui nou single in Romania si probabil un nou turneu aici.”, declara Dr.Kucho.

See Also

In ultimii ani DJ-ul spaniol a cucerit topurile muzicale din intreaga lume cu hituri precum “La Tarde Ha Puesto Triste” sau “Doing Better Without You” si a fost primit cu entuziasm de multimea prezenta la Liberty Parade.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top