Now Reading
Videoclip: Delia & Bibanu MixXl – “La fel”

Videoclip: Delia & Bibanu MixXl – “La fel”

Delia si Bibanu MixXL

Bibanu MixXL si Delia lanseaza clipul piesei “La fel”, ultimul single al artistului de la DopeFilm Records impreuna cu frumoasa cantareata.

Propozitia cea mai jignitoare sau, in acelasi timp, cea mai magulitoare este : “Sunteti la fel”. Acum depinde cum o primesti, ca jumatatea plina sau ca cea goala a paharului. Romanii aud destul de des asta pe afara. Sunt convins ca noi oamenii in general suntem toti la fel, ne separa doar bunul simt, nivelul, agresivitatea, care sunt tot rezultate ale educatiei si mediului in care cresti. Toti injura tara asta de parca ar avea vreo vina; noua ne place aici ca e caterinca si cand plecam ni se face dor de casa“– Bibanu MixXL
„La fel” este despre egalitate. Un concept in care cred si pe care il promovez de cate ori am ocazia. Discrimiarile de orice gen ar trebui eliminate, iar eu incerc sa educ publicul tanar in acest sens. Piesa mi-a placut inca de la inceput, in special partea de folclor romanesc. – Delia

Clipul a fost filmat in mare parte la heliportul Cobrex. Rolul principal il are modelul Eurocopter Franta Dauphen 365N1 bimotor 8 pasageri, sistem VIP pilotat de C. Apavaloaie.
In afara de cei doi artisti au mai aparut in clip: fetele Dope Crew, Claudiu Campo & Razvan (BarSession -finalisti “Romanii au talent”), trupa de breakdance Tupeu Crew, sensei Nicu Dascalu – campion mondial si european Ashihara, George Balan – vicecampion mondial Ashihara, Bucsa Vlad, Alex Cojocariu & Cristian Manea -campioni mondiali Ashihara, balerina Alexandra Zaharie & Ansamblul folcloric “Poenita”, un Opel Karmann Ghia din 1972 preparat de Bogdan Moarcaz.
Videoclipul este o productie Vison Production.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top