Now Reading
Videoclip: Crush & Alexandra Ungureanu – “Iubire de-o vara”

Videoclip: Crush & Alexandra Ungureanu – “Iubire de-o vara”

Crush

Daca in hitul anterior Alexandra Ungureanu si Crush cantau intr-un registru grav despre finalul unei povesti de dragoste, iata ca odata cu venirea verii ritmurile au devenit mai jucause, beat-ul pozitiv si luminos iar tema….iubirea de-o vara.

Piesa ‘Iubire de-o vara’ este o colaborare cu Glance, care flirteaza alaturi de Alexandra sub atenta observatie a baietilor de la Crush, in speranta transformarii unei aventuri intr-o relatie serioasa. ‘Nu cred ca e cineva care sa nu fi incercat o experienta de acest gen… e un tablou atat de clasic, dar care n-o sa-si piarda niciodata farmecul…. “Iubire de-o vara” este despre curajul de a sti sa lupti pentru o poveste care se naste intr-un context de moment, dar poate fi intalnirea vietii tale. Totul ambalat cu putin umor, cu ceva cool, cum e colaborarea cu Glance si un balans care speram sa cuprinda toata Romania in vara asta.a declarat Alexandra.

Filmarile au decurs fara peripetii, Alexandra si baietii distrandu-se de minune in apartamentul… ‘pe roti’. ‘Am fost foarte incantata de propunerea regizorului, mai ales ca eu una mi-am dorit ca, vizual, ‘Iubire de-o vara’ sa nu se concretizeze in clasica poveste dintre un el si-o ea, ci sa exploateze in special veselia, dinamismul, energia piesei. Iubirea noastra de-o vara este toata o explozie si culoare. Pana la urma, ideea clipului nu e departe de situatia noastra reala. Nu avem chiar un apartament pe roti, dar mare parte din viata o petrecem in van, in drum spre concerte. Ar fi dragut sa avem de-acum apartamentul mobil ca mijloc de deplasare sau daca nu, macar rulota in care m-am pregatit pentru filmare, mi-a placut la nebunie!a declarat zambind artista.

See Also

In aceasta vara, cei trei prieteni isi doresc sa aduca iubirea lor de o vara in cat mai multe orase din tara, direct in mijlocul petrecerii. Ei sunt in turneul MixMusic Evo pana la finele lunii septembrie, ajungand astfel in 18 ora?e, alaturi de alti artisti iar intalnirile cu publicul sunt de neuitat.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top