Now Reading
Delia, Smiley, Sore, Alex Velea, Andreea Banica, Vunk, Ruby si Fely @ Zilele Timisoarei 2013

Delia, Smiley, Sore, Alex Velea, Andreea Banica, Vunk, Ruby si Fely @ Zilele Timisoarei 2013

Ziua Timisoara 2012 Star Gossip Magazine (7)

Echipa Star Gossip Magazine si orasul Timisoara, au avut un sfarsit de saptamana incarcat cu muzica foarte buna! Echipa a fost prezenta si anul acesta la Zilele Timisoarei, eveniment organizat de primaria municipiului.

In prima zi pe scena amplasata in Piata Victoriei, in fata Teatrului National Timioara, au urcat Desant, Horea Crisovan & Fely Donose si baietii de la Vunk. A fost o seara frumoasa, mai linistita ce-i drept, putem spune ca a fost un fel de preludiu pentru ziua care a urmat.

In a doua seara, timisorenii s-au adunat de la mic la mare incepand cu ora 5 pentru a prinde cele mai bune locuri la show-ul sustinut de Ruby, Sore, Delia, Alex Velea, Andreea Banica si Smiley programat pentru ora 20:00!

A fost o seara incredibila, plina de surprize din partea artistilor. Sore a interpretat piesa Beautiful Life in versiunea acapella dupa care a facut un duet cu nimeni alta decat Ruby pe piesa Stinge Lumina. Nici Andreea Banica nu s-a lasat mai prejos,luand un fan pe scena si biciuindu-l lasciv. Alex Velea a impresionat prin show-ul foarte bine gandit alaturi de 4 dansatori extraordinari.

Ultimul care a urcat pe scena a fost Smiley, concertul simpaticului artist finalizandu-se cu focuri de artificii. A treia seara a fost dedicata Blues-ului, timisorenii delectandu-si urechile cu muzica intrerpretata de Blues Nation, Big ToneZ si Tom White.

Pertotal a fost un eveniment frumos, bine gandit si organizat.

foto/reporter pentru Star Gossip Magazine:  Cristina Garjoaba/Horatiu Babau

See Also

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top