Now Reading
PREMIERA single! Lady Gaga – “Applause”

PREMIERA single! Lady Gaga – “Applause”

lady-gaga-applause-cover-thelavalizard

Cu doar sapte zile inainte de premiera oficiala a piesei “Applause”, primul extras pe single de pe albumul “ARTPOP”, iata ca single-ul a scapat deja pe Internet. Lady Gaga si-a revarsat nervii sambata seara si duminica dimineata pe Twitter, intrebandu-se de ce lumea nu mai poate avea rabdare o saptamana.

Pentru coperta single-ului, Lady Gaga apare manjita de pete albastre la ochi si oranj la buze, parand a fi o pictorita, purtand o camasa alba si o bandana neagra pe cap. Imaginea a fost realizata in colaborare cu Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin, doi fotografi profesionisti cu care Gaga a mai colaborat si in trecut.

Intr-un interviu acordat pentru Women’s Wear Daily, Gaga a spus despre piesa “Applause”, compusa in colaborare cu DJ White Shadow, ca este una “foarte amuzanta”. “Este plina de bucurie, pentru ca in piesa spun ca traiesc pentru aplauze. Traiesc pentru bucuria si strigatele voastre pentru mine”

”Applause” va fi interpretat live pe 25 august la gala MTV Video Music Awards care va avea loc la New York. Aceasta va fi prima prestatie live a artistei dupa operatia suferita la sold in luna februarie. Piesa face parte de pe cel de-al treilea material discografic al cantaretei, ”ARTPOP”, care va fi lansat pe 11 noiembrie sub aripa casei de discuri Interscope Records.

See Also

Sunteti nerabdatori sa ascultati noul single Lady Gaga! Here it is:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top