Now Reading
Afla acum despre cel mai mare eveniment de fashion din Romania in 2013!

Afla acum despre cel mai mare eveniment de fashion din Romania in 2013!

Avatar

Ce este “Make-Up and Fashion Extravaganza by Marius Lupu”?

Pentru fiecare invitat, este vorba de o adevarata aventura in lumea fashion, care incepe cu servirea de sampanie si  realizarea de poze pe covorul rosu, unde vom lua interviuri invitatilor speciali. Capul de afis al evenimentului este un spectacol vestimentar de efect, pregatit in cel mai mic detaliu de cei mai in voga designeri romani ai momentului!

Vor avea prezentari de moda: Catalin Botezatu, Catinca Roman, Silvia Terziu, Krisztina Keresztes, Rita Muresan, Aura Dumitru, Issabel Lombardi si Leonard Collection.

Invitatii vor putea servi delicatese sub forma de finger food si vor savura o gama larga de cocktailuri si bauturi exclusiviste.

Universul modei va fi completat de numeroase celebritati si personaje din lumea mondena, iar atmosfera seducatoare va fi intretinuta de un cover band, un artist surpriza foarte celebru, iar in final un After Party alaturi de un DJ.

Despre Experience Fashion

See Also

Experience Fashion este un brand premium infiintat la Timisoara de catre Victor Pop, Silvia Terziu si Marius Lupu. Sub acest brand se vor organiza in exclusivitate evenimente de moda la nivel ridicat.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top