Now Reading
Lady Gaga a cantat in premiera noi piese de pe albumul “Artpop” in cadrul I Tunes Festival

Lady Gaga a cantat in premiera noi piese de pe albumul “Artpop” in cadrul I Tunes Festival

Avatar

index

Lady Gaga a deschis editia I Tunes Festival, care a avut loc in Londra duminica seara, cu opt noi piese de pe albumul ‘ArtPop”, care va fi lansat pe data de 11 noiembrie.
Gaga si-a facut aparitia pe scena intr-un outfit negru, tinand in maini un cutit pe care era imprimat textul “Hollywood”si si-a deschis recitalul live cu “Aura”, piesa care deja a fost postata in online. Dupa care au urmat “Manicure” si “Jewels and drugs”, piesa care in original este un featuring cu rapperul T.I.
“Sex dreams” a fost piesa pe care Gaga a invitat in scena cativa dansatori cu masti de porci, iar penru “Swine”, artista si-a dat peruca jos si si-a expus parul sau adevarat.
Gaga a cantat in premiera si noua balada “I wanna be with you” si si-a inchis prestatia live de exceptie cu cel mai recent hit single “Applause”.

Pentru a scrie piesele de pe Artpop am avut nevoie sa las la o parte toate perucile si machiajul. Le foloseam pentru a-mi crea diferite personalitati. In final am creat o alta persoana. Pentru a evolua, am stiut ca trebuie sa va arat ce este dincolo de tot acest teatru, asa ca iata-ma“, a spus Gaga zecilor de mii de fani prezenti la I Tunes Festival.

Evenimentul se va derula pe tot parcursul lunii septembrie si va include recitaluri din partea unor artisti de top precum Katy Perry, Elton John, Justin Timberlake si Queens of the Stone Age.

See Also

Va lasam cu spectaculosul recital al divei supreme, Lady Gaga:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top