Now Reading
LaLa Band pleaca intr-un nou turneu national!

LaLa Band pleaca intr-un nou turneu national!

Avatar

Afis LALA LOVE FOREVER

Trupa-fenomen LaLa Band va porni in septembrie in cel de-al patrulea turneu national, “LaLa Love Forever”! Criss si Vlad, Alina si Dorian, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi si noul membru LaLa Band, Alex, vor lua din nou cu asalt salile de concert din toata tara, promitand show-uri de zile mari in acelasi stil LaLa cu care si-au obisnuit fanii.

Evenimentul care deschide marele turneu va avea loc la Piatra Neamt, pe 24 septembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor, de la ora 19:30. A doua zi, fanii ieseni au sansa sa-si vada live idolii, intr-un spectacol de exceptie ce va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 19:30.

De-abia asteptam sa ne intalnim cu fanii, vom trai impreuna momente pline de iubire si energie LaLa. Va pupam si va iubim”, au spus Criss si Vlad.

Ca si pana acum, le promitem celor care vor veni la showurile LaLa Band multa muzica buna, suprize si distractie cat cuprinde”, au completat Alina si Dorian.

Cei care vor fi prezenti la concerte vor putea asculta piese deja consacrate ale trupei-vedete, precum “Stage of joy” si “Dance dance dance”, dar si alte piese ale indragitei formatii, atat de pe albumele anterioare, cat si de pe cel mai recent material discografic LaLa Band, LaLa Love Forever, primul album care contine doar piese 100 % originale. In plus, fanii vor auzi si piese in prima auditie, din noul proiect in care membrii LaLa Band sunt implicati.

See Also

Pana la cele doua concerte din 24 si 25 septembrie, fanii LaLa Band isi pot vedea favoritii in cadrul unor showuri de exceptie, la Romanian Music Awards, pe 14 septembrie, la Brasov, si la Media Music Awards, pe 19 septembrie, la Sibiu. La Romanian Music Awards, LaLa Band este nominalizata la categoria Best Group, cu piesa “Dance Dance Dance”, iar fanii ii pot vota accesand http://rma.1music.ro.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salilor de spectacole si online, pe www.vandbilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, precum si in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si in magazinele Germanos.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top