Now Reading
Grasu XXL si AMI lanseaza single-ul “Deja vu”

Grasu XXL si AMI lanseaza single-ul “Deja vu”

Avatar

Web

Grasu XXL si Ami lanseaza astazi o piesa incendiara, “Deja Vu”, compusa de David Deejay (Adi Colceru). Acest featuring inedit i-a luat prin surprindere pana si pe cei doi artisti: “Nu m-am gandit vreodata ca vom colabora!”, a marturisit Ami.

Prima oara cand am simtit dragoste si ura in acelasi timp, am fost foarte socat si confuz. Melodia asta e despre emotia aia. Mi-a fost destul de greu sa scriu despre treaba asta, tre’ sa recunosc… a iesit insa foarte bine. Ami rupe refrenu, Adi a rupt beatu’… eu…”, a spus Grasu XXL despre noua piesa.

Colaborarea cu Grasu XXL ma bucura foarte tare! Il apreciez foarte mult, mi se pare un artist complet, si sper ca acest featuring sa ne prinda bine amandurora. Noul single a fost o provocare, mai ales ca stilul muzical este diferit de cel abordat de mine pana acum. Imi doream de multa vreme sa lansez o piesa in limba romana si acum a fost ocazia perfecta”, a explicat Ami.

See Also

Pe langa featuring-ul cu Ami, Grasu XXL pregateste lansarea a doua albume anul acesta. Primul este un album live cu piese deja consacrate, inregistrat in Euphoria Music Hall Cluj alaturi de live band, iar cel de-al doilea este mult asteptatul artist album, care se va numi “Unu”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top