Now Reading
Holograf lanseaza un nou clip, pentru piesa “Roua diminetii”

Holograf lanseaza un nou clip, pentru piesa “Roua diminetii”

_mar0107

Formatia Holograf lanseaza un nou videoclip pentru piesa “Roua diminetii”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul “Love Affair”. Premiera clipului a avut loc joi seara, in cadrul premiilor Media Music Awards, care au avut loc in Piata Mare din Sibiu. Regia noului clip a fost semnata de George Petrosel, fiul lui Edi Petrosel, bateristul celebrei formatii.

Single-ul ‘Roua diminetii’ are o nota mai dura, insa pe care noi o consideram absolut normala, pentru ca Holograf a fost si este o formatie rock, iar clipul nu face decat sa exprime aceasta parte mai dinamica a trupei”, a spus Iulian Vrabete, basistul Holograf.

Mesajul piesei este unul simplu si emotionant: “Piesa ‘Roua diminetii’ vorbeste despre eforturile pe care trebuie sa le facem fiecare dintre noi ca sa ne pastram sentimentele, afectiunea si oamenii apropiati. Ceea ce ne aduce intalnirea cu omul pe care il cautam este un lucru foarte pretios si nu trebuie lasat la intamplare”, a mai spus basistul.

See Also

Piesa “Roua diminetii” este coloana sonora a filmului “Ultimul zburator”, regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul contine si secvente din pelicula.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top