Now Reading
Interviu Tibi Neuronu: Stand-up Comedy cu Tibi Neuronu sau “Misogin Show” – Un Spectacol AMUZANT de sincer

Interviu Tibi Neuronu: Stand-up Comedy cu Tibi Neuronu sau “Misogin Show” – Un Spectacol AMUZANT de sincer

Avatar

3

De ce sa vina lumea la show-ul tau?

De ce sa vina? Pai, scrie pe afis. Pentru ca este un show amuzant de sincer, pentru ca e stand-up comedy si pentru ca e cu Tibi Neuronu, adica cu mine. Daca ma intrebi pe mine eu de asta as vrea sa vina lumea la show.

Bun, hai sa te intreb altfel atunci. De ce ai veni tu, ca spectator, la show-ul tau?

Ca spectator, spun eu ca merita sa vii pentru ca se rade foarte mut. Plus ca e un show in care cu siguranta o sa re regasesti in multe chestii pentru ca vorbesc destul de mult despre diferentele dintre barbati si femei, despre chestii generale care ni se intampla tuturor, dar si despre relatii si ce se intampla in viata de cuplu. Practic cam pe asta e stucturat tot show-ul. Dupa jumatatea show-ului e aproape o terapie de cuplu in grup. Si imi place sa cred ca iti da un pic de gandit ce spun eu acolo. Adica nu e doar ras si atat. E “da chiar mah, uite ca la asta nu m-am gandit niciodata. Interesant de pus problema si asa”. Stii? La modul asta.

Ai spus ca e despre cupluri. Si cei care nu au o relatie, de ce sa vina?

Pai daca nu esti implicat in relatie, cu ATAT mai mult merita sa vii pentru ca acolo inveti sa te aperi. Stii? E ca atunci cand iti dai copilul la karate. Nu-l duci acolo ca sa invete sa-i bata pe ceilalti copii. Il duci pentru autoaparare. Sa invete sa NU ia bataie. La fel si aici, vii la “Misogin Show” sa vezi ce te asteapentrua. Practic e un spectacol care te pregateste pentru relatie. E cursul de autoaparare de care are nevoie oricine vrea sa intre intr-o relatie! J

nuantze mai ok

Vin si fete la un spectacol “Misogin”?

Show-ul asta demonstreaza inca o data ca phihologia inversa functioneaza perfect. Pentru ca statistic, vin clar mai multe fete decat baieti. In general vin cupluri si fete, mai putin baieti singuri.

Si care e reactia lor la ce spui tu acolo?

See Also

Pai se regasesc. Si chiar daca, in mod evident incerc sa tin parte barbatilor, ca e “Misogin Show”, deh… pe final trebuie sa fiu si realist si explic vreo 20 de min cu argumente si exemple clare ca de fapentru nu facem decat ce vor ele, cand vor ele, unde vor ele si atat. Nu facem nimic de capul nostru.

De ce ai ales Timisoara pentru a filma, dupa cum spui tu, cel mai important spectacol din cariera ta de pana acum?

Pentru ca e cel mai fain public de stand-up comedy, din tara. Sunt mai multe orase in care ma simt foarte bine, dar cu publicul timisorean am simtit de fiecare data o conexiune speciala. Poate si pentru ca am locuit aici 4 ani. Bine, probabil ca te gandesti ca o spun asa, sa dea bine la publicul de aici, dar nu. Ca argument as putea spune ca m-ar fi costat mult mai putin sa filmez show-ul asta in Bucuresti. Sau chiar in Constanta ca era aproape. Dar am preferat Timisoara chiar daca asta implica niste costuri suplimentare, deloc de neglijat. Oricum, sunt convins ca am facut alegerea cea mai buna si abia astepentru sa ne vedem pe 12 Octombrie la Teatrul National Timisoara.

Daca mai vrei tu sa zici ceva…

Va astept la spectacol. Stand-up Comedy cu Tibi Neuronu sau “Misogin Show” – Un Spectacol AMUZANT de sincer!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top