Now Reading
Lady Gaga – “Artpop” : coperta album + tracklist oficial + lyric video “Aura”

Lady Gaga – “Artpop” : coperta album + tracklist oficial + lyric video “Aura”

lady-gaga-artpop-coperta-600x600

Ne apropiem de data lansarii oficiale a mult asteptatului nou album semnat Lady Gaga – “Artpop”, iar artista a decis sa isi bucure fanii in fiecare zi cu cate un “strop” de pop-art.

Ieri Gaga a postat pe contul sau de Instagram artwork-ul oficial al albumului, care a fost realizat de maestrul in animatie Jeff Koons, unde vedem o sculptura nud a artistei si celebra pictura din perioda Renascentista, “Nasterea lui Venus” a lui Sandro Botticelli. Titlul discului apare pe o minge albastra gonflabila, semnat? tot de Koons, care si-a facut un renume cu lucrarile sale gonflabile.

Astazi Gaga a postat un lyric video pentru “Aura” realizat de regizorul Robert Rodriguez, intrucat piesa a primit foarte multe aprecieri pozitive de la fani. Piesa apare in prezent pe soundtrack-ul noului film “Machete kills”.

Sa nu uitam de tracklist-ul oficial pentru “Artpop”, album care include colaborari cu artisti precum T.I., Too Short, Twista si R. Kelly.

See Also

1. “Aura”
2. “Venus”
3. “G.U.Y.”
4. “Sexxx Dreams”
5. “Jewels N’ Drugs” (featuring T.I., Too Short and Twista)
6. “MANiCURE”
7. “Do What U Want” (featuring R. Kelly)
8. “ARTPOP”
9. “Swine”
10. “Donatella”
11. “Fashion!”
12. “Mary Jane Holland”
13. “Dope” Lady Gaga, Rick Rubin
14. “Gypsy”
15. “Applause”

“ARTPOP” este programat sa apara pe 11 noiembrie, iar cu o zi inainte va avea loc o petrecere de lansare, in cadrul careia va fi expusa sculptura lui Jeff Koons. In plus, pe 24 octombrie un numar limitat de fani vor avea ocazia sa asculte in premier?, integral albumul si sa o intalneasca pe Gaga. Evenimentul va avea loc îin clubul Berghain din Berlin.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top