Now Reading
Angela Gheorghiu lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Copacul”

Angela Gheorghiu lanseaza un nou videoclip, pentru piesa “Copacul”

IMG_9547

Celebra soprana Angela Gheorghiu lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa “Copacul”, impreuna cu MediaPro Music. Filmarile pentru clipul “Copacul” au avut loc la sfarsitul lunii mai, intr-un conac parasit de pe domeniul fostului Palat Ghika, in regia lui Bobby Paunescu, iar director de imagine a fost Viorel Sergovici.

Am ales sa lucrez cu Bobby Paunescu pentru ca imi place inclinarea sa desavarsita catre bun gust in film. Suntem amandoi onorati de aceasta colaborare. in momentul in care mi-a promis ca va face acest clip mai mult o scena de film, l-am rugat sa-l avem alaturi ca director de imagine pe fiul reputatului Viorel Sergovici. Am lucrat mult cu tatal sau si in ultimii ani am adorat ce a facut Viorel Sergovici fiul atat de mult, incat nici eu si nici Bobby nu ne puteam gandi la altcineva”, a spus Angela Gheorghiu.

Filmarile s-au desfasurat pe durata unei singure zile, insa echipa a lucrat cateva luni la conceptul videoclipului. “Atat Bobby, cat si Viorel au venit foarte bine pregatiti si in ziua filmarii totul a mers ca pe roate. Toata echipa a fost de nota 10 si le multumesc pentru asta”, a explicat indragita soprana.

Muzica piesei “Copacul” este compusa de Zsolt Kerestely, textul piesei a fost scris de Ovidiu Dumitru si Zsolt Kerestely, iar orchestratia a fost realizata de Steven Mercurio. Inregistrarea a fost realizata in studioul Radio Romania, alaturi de Orchestra Nationala Radio, dirijor Tiberiu Soare.

See Also

Zsolt Kerestely a fost extrem de inspirat cu aceasta melodie, dar si cu alegerea primului interpret, minunatul Aurelian Andreescu! Amandorura le port recunostinta pentru ca m-au facut de mica sa imi promit ca intr-o zi o voi relua in cel mai maret mod posibil in romania. Am incercat efectul piesei pe mai multe scene din lume: prima oara a fost in concertul alaturi de superbul meu coleg si prieten, Placido Domingo la londra in Arena O2. Mii si mii de oameni au ovationat si mi-am spus: ‘Angela, ai avut dreptate!’. De atunci, intepretez aceasta piesa aproape in fiecare concert al meu”, a mai spus Angela Gheorghiu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top