Now Reading
Matei Dima, regizorul din echipa INNEI, primul roman nominalizat la prima editie a YouTube Music Awards

Matei Dima, regizorul din echipa INNEI, primul roman nominalizat la prima editie a YouTube Music Awards

Matei Dima

Anul acesta are loc prima editie a YouTube Music Awards, iar tanarul regizor Matei Dima este primul roman care reprezinta Romania la acest eveniment. El este nominalizat la categoria “Innovation of the Year” cu un videoclip facut pentru rapper-ul Destorm pentru piesa “See Me Standing”.

Matei este reprezentat de Global Records, firma de management care se ocupa de INNA, Antonia, Lucia, The Marker.
Matei s-a ocupat de productia pentru videoclipurile INNEI – “Be My Lover” si “In Your Eyes” pentru partea filmata cu Yandel si urmeaza sa fie implicat in urmatoarele videoclipuri ale INNEI, Antoniei si Luciei, artisti Global Records.
Videoclipul pentru “See Me Standing” a fost filmat in luna iunie in Los Angeles, de-a lungul unei zile, realizat cu buget redus, dar cu ajutorul unor profesionisti care au crezut in talentul si creativitatea lui Matei si l-au sustinut pentru a duce acest proiect la bun sfarsit.

Am vrut sa fac ceva special pentru ca melodia e foarte simpla si imi doream mult sa spun o poveste, asa ca am scris conceptul si sustinut de o echipa foarte buna, pur si simplu, l-am filmat exact cum am vrut.
Ca orice regizor, am avut dubii si au fost multi cei care s-au impotrivit ideilor mele, dar trebuie sa ai incredere in instinctul tau si sa muncesti mult. Doua luni mai tarziu, mi-a sunat telefonul sa fiu anuntat ca am fost nominalizat la una din cele 6 categorii de la YTMA, mai exact, Innovation of the Year. Sunt bucuros ca la evenimentul de decernare Youtube Music Awards, pot sa reprezint Romania
”, a spus Matei Dima.

See Also

Inca din perioada liceului, Matei era pasionat de cinematografie, se pregatea intens pentru examenele pe care le avea de sustinut in Statele Unite ale Americii si facea parte dintr-o trupa francofona de teatru cu care a participat la festivale europene. La 18 ani, a plecat in State cu bursa, pe urmele fratelui lui care este profesor universitar acolo. A studiat la Facultatea de Teatru cu specializari in actorie si regie, dar si la Facultatea de Relatii Publice, iar dupa mai multe piese jucate si regizate si stand-up comedy, a obtinut o bursa la New York Film Academy cu filiala in Los Angeles de unde a luat Masteratul in Regie.
A produs si regizat filme si seriale americane cu actori celebri precum Tamala Jones din “Castle”, Neil Brown Jr. din “Walking Dead”, Robert Ri’Chard din “Vampire Diaries” si cel mai nou si mai pe val, Lamorne Morris din serialul hit de comedie “New Girl”.
DoP-ul acestui videoclip este Khaled Mokhtar, care a lucrat la videoclipurile INNEI, Luciei si The Marker.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top