Now Reading
Matei Dima, primul roman castigator la prima editie YouTube Music Awards

Matei Dima, primul roman castigator la prima editie YouTube Music Awards

DeStorm YMA

Aseara a avut loc prima editie a YouTube Music Awards, iar tanarul regizor Matei Dima s-a numarat printre castigatorii acestui eveniment, alaturi de nume mari precum Eminem, Taylor Swift, Macklemore si Ryan Lewis.

El a fost nominalizat la categoria “Innovation of the Year” cu un videoclip facut pentru rapper-ul Destorm pentru piesa “See Me Standing”.

Videoclipul pentru “See Me Standing” a fost filmat in luna iunie in Los Angeles, de-a lungul unei zile, realizat cu buget redus, dar cu ajutorul unor profesionisti care au crezut in talentul si creativitatea lui Matei si l-au sustinut pentru a duce acest proiect la bun sfarsit.

See Also

“Ma bucur foarte mult ca numele unui roman a fost prezent printre castigatori la prima decernare a premiilor Youtube. Multumesc mult oamenilor care au votat, multumesc echipei cu care am realizat acest videoclip – Peter Gutter si Jose D Rodriguez care au produs videoclipul cu mine si lui Khaled Mokhtar care a facut o treaba foarte buna ca DOP si editor al clipului. Si bineinteles, familiei mele care m-a sustinut enorm de mic, in special tatalui meu, Marian Dima care a pornit de jos si a muncit sa asigure un viitor mai bun copiilor lui. Lui ii dedic acest premiu. Ziua a fost cu atat mai speciala, cu cat o alta constanteanca, Simona Halep, ne-a facut mandri, castigand Turneul Campioanelor de la Sofia”, a spus Matei Dima.

Rapper-ul DeStorm este foarte incantat de colaborarea cu Matei Dima: “Matei a avut o viziune incredibila si transpunerea ei in realitate m-a lasat fara suflare. Este un regizor foarte talentat si ma bucur ca a avut incredere in piesa mea si ca am lucrat impreuna pentru acest videoclip”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top