Now Reading
Voltaj lanseaza videoclipul “Ultima secunda”

Voltaj lanseaza videoclipul “Ultima secunda”

Avatar

securedownload

Atunci cand toamna aduce ploi iar “sori ar fi niciunde”, trupa Voltaj lanseaza videoclipul single-ului “Ultima secunda”. Videoclipul aduce in prim-plan cele doua personaje ale scurt-metrajului “Bucuresti, te iubesc!”, Kira Hagi si Rares Andrici, doi dintre cei mai talentati actori ai noii generatii, interpretii unei povesti de dragoste pline de sensibilitate, o adevarata declaratie de iubire.

Ne bucura foarte tare colaborarea cu echipa . Propunerea a sosit din partea lor si, initial, se referea la piesa, doar ca pe masura ce proiectul a evoluat, am decis sa colaboram si pentru videoclip.”, povesteste Calin Goia

Filmarile videoclipului s-au desfasurat in Bucuresti, in ceainaria “Camera din fata”, un loc magic al celor mai frumoase povesti de dragoste.

See Also

Piesa “Ultima secunda”, inclusa pe cel mai recent album al formatiei, “Da vina pe Voltaj”, a fost interpretata pentru prima data in toamna anului trecut, alaturi de aproape cinci mii de spectatori, in cadrul concertului “Da vina pe Voltaj” desfasurat la Sala Palatului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top