Now Reading
Single: Mandinga & Glance – “Cinema”

Single: Mandinga & Glance – “Cinema”

Avatar

60085_10151954015862159_913747007_n

Asa cum a promis in timpul duelului de la “Dansez pentru tine”, Elena Ionescu, impreuna cu trupa Mandinga, lanseaza o piesa noua, alaturi de Glance. Colaborarea in premiera dintre Glance si Elena a avut super rezultate, vocile celor doi se completeaza perfect, iar piesa e numai buna de ascultat tare in boxe.

Cinema e o piesa cu o poveste in care cred ca ne regasim cu totii, o piesa sensibila pe care simti nevoia sa o asculti pe repeat, cel putin noua asa ni se intampla :). Glance e un artist super talentat, are un vibe aparte, este original si atunci proiectul nostru a iesit pe masura. Sper sa va placa si sa o cantam cat de curand impreuna, in concerte“, a declarat Elena Ionescu.

Cu sprijinul Kazibo Music am lansat foarte multe piese in ultimul an si am cautat in permanenta o piesa, The One! Cinema este acel single, o piesa de dragoste cu un mesaj intens, o situatie in care ne putem regasi cu totii la un moment dat. Ne-am dorit o voce care sa dea sensibilitate si emotie refrenului, iar Elena Ionescu a reusit perfect. Speram sa va placa cel putin la fel de mult cat ne place si noua“, a declarat Glance.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top