Now Reading
Speak continua pe aceeasi linie optimista: Cautator de fericire (cu Pavel Bartos)

Speak continua pe aceeasi linie optimista: Cautator de fericire (cu Pavel Bartos)

Avatar

unnamed

Dupa ce ne-a inveselit cu Beat dimineata si E bine rau, Speak nu se dezice si continua pe aceeasi linie optimista cu noul sau single: Cautator de fericire (cu Pavel Bartos).

Piesa pe care Speak o lanseaza astazi pastreaza acelasi optimism cu care artistul ne-a obisnuit, insa iese in evidenta prin profunzimea si sinceritatea mesajului si nu numai.

<> este, fara indoiala, piesa care ma reprezinta cel mai bine ca om si ca artist, iar mesajul este unul sincer: sunt un om simplu, cu planuri marete, care nu se lasa doborat de niciun obstacol si care poarta toate luptele cu zambetul de buze, declara Speak.

O alta noutate cu care vine Speak de aceasta data este inedita colaborare cu actorul si prezentatorul de televiziune Pavel Bartos, acesta fiind vocea din prologul si epilogul piesei.

See Also

Mi-am dorit ca aceasta piesa sa aseze un zambet pe buzele tuturor celor care o asculta, iar faptul ca am colaborat cu Pavel Bartos m-a ajutat foarte mult in acest demers. Ii sunt extrem de recunoscator ca a acceptat invitatia noastra, a adaugat Speak.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top