Now Reading
“Case 39” – intre remuscare si datorie

“Case 39” – intre remuscare si datorie

Avatar

Cazul 39 relateaza povestea unei asistente sociale, ce salveaza o fetita de 10 ani de la moarte. Cum sa nu salvezi un copil, cand parintii vor sa il prajeasca in cuptor? Ceea ce nu stie blanda asistenta este ca moartea micutei va face un mare favor intregii lumi.

Copilul obisnuit si bland se dovedeste un ucigas cu sange rece. Drama psihologica prin care trece Emily (Renée Kathleen Zellweger) este cu atat mai accentuata cand isi da seama ca trebuie sa ucida o fetita. Emily are o discutie cu tatal lui Liath(Jodelle Micah Ferland) si dupa ce acesta ii confirma temerile pune la cale un plan pentru a salva familia de la un pericol iminent.

Pelicula reuseste sa inspaimante si sa aduca lumii cinematografice o altfel de abordare. Un copil aduce nenorocirea, lasand oamenii in colaps. Ce poti sa faci cand trebuie sa aduci la tacere o minune?

See Also

Evident, acest plan nu functioneaza si totul ajunge la o infernala cursa cu masina in care femeia reuseste sa inece ”copilul diavolului”. Cu o distributie de invidiat, filmul atrage atentia oricarui amator al genului. Un thriller -horror de mare exceptie, desi este genul clasic in care actiunea se invarte in jurul unui copil posedat.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top