Now Reading
Videoclip: Renee Santana & Al Mike – “Baby”

Videoclip: Renee Santana & Al Mike – “Baby”

Avatar

La un an de la participarea in Selectia Nationala Eurovision 2013, unde a ajuns pana in finala, Renee Santana a revenit in Romania pentru a lansa un nou single, “Baby”. Piesa are si un videoclip pe care il puteti vedea mai jos.

Pentru “Baby”, Renee Santana a facut din nou echipa cu Mihai Alexandru aka Al Mike, ce semneaza compozitia piesei. Cei doi au participat anul trecut in finala Eurovision Romania cu “What Is Love?”.

Am filmat pe scena mare a Teatrului National din Bucuresti intr-o singura zi iar in ziua dinaintea filmarilor am facut repetitii si am probat costumele. A fost un mix cu putin haos, rasete, poze si asta in timp ce oamenii care se ocupau cu costumele incercau sa ne potoleasca pentru a vedea cum stau hainele pe noi in cazul in care trebuiau modificate sau altfel combinate. O intreaga echipa a fost alaturi de noi si speram am reusit ceea ce ne-am propus iar pentru cateva minute va invitam alaturi de noi intr-o alta lume dar cu aceleasi probleme de zi cu zi. , a declarat Renee Santana.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top