Now Reading
What’s UP ia un “Taxi” spre fericire

What’s UP ia un “Taxi” spre fericire

What’s Up lanseaza primul single solo, “Taxi”, continuarea povestii de dragoste descrisa in furtunosul hit “K la meteo”, featuringul cu Andra.
Povestea este simpla. este continuarea piesei . Dupa ce te certi cu persoana iubita, te desparti, dar, apoi, realizezi ce inseamna ea pentru tine. Piesa asta m-a ajutat sa imi recuceresc sotia“, spune What’s Up.
Linia melodica si versurile au fost compuse de catre What’s UP, alaturi de Marius Moga, Shift si Ciprian Alexandru, iar videoclipul, regizat de catre Iulian Moga, il prezinta pe talentatul artist in ipostaze amuzante, romantice si vulcanice.
Videoclipul a fost filmat chiar de ziua artistului, iar de la filmari nu au lipsit momentele amuzante si surprizele placute, iar What’s Up i-a cucerit pe toti cei implicati prin energia debordanta.
What’s UP a lansat in avampremiera videoclipul piesei “Taxi”, pe 13 februarie, intr-o sala din Cinema City, Bucuresti. Din cadrul evenimentului nu a lipsit un concert incendiar, sustinut de catre artist alaturi de Andra, Shift, UDDI, Amna si Kio.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top