Now Reading
“De la distanta”, in alb si negru cu Ruby

“De la distanta”, in alb si negru cu Ruby

Ruby lanseaza un clip pasional si o piesa cu o linie melodica diferita fata de hiturile lansate pana acum.

C<em>u siguranta e cea mai sensibila piesa a mea, de pana acum. Nu imi schimb stilul, nu voi face alt gen de muzica, pur si simplu inseamna o evolutie normala. Am lucrat, ca si pana acum, cu Alex Velea si Smiley, dar si alaturi de foarte talentatul compozitor Max Kissaru, cat si alaturi de Deliric si DOC de la CTC. Suntem mai mult decat multumiti de rezultatul obtinut si simtim cu totii ca aceata piesa o sa rupa!“, a declarat Ruby.

Regizat de catre Cercel Lazar, “De la distanta” este un videoclip de imagine, in care Ruby pastreaza sex-appeal-ul cu care ne-a obisnuit.

Noul single Ruby, ne-a surprins pe toti. In timp ce lucram nu ne venea sa credem cat de bine suna tot. Nu avem nicio indoiala ca va fi hit. Pot spune cu mandrie ca aceasta piesa este prima lansata alaturi de HaHaHa Production si Cat Music, de catre label-ul meu Golden Boy Society.”, a povestit si Alex Velea.

See Also

Dupa hitul “Stinge lumina”, ce a beneficiat si de o versiune in limba engleza, au urmat “Doua suflete”, “1001 de nopti”, dar si colaborarile cu CRBL pentru “Toata tara” si cu Pacha Man pentru piesa “Baiat de bani gata”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top