Now Reading
Corina feat Connect-R – Of Corso

Corina feat Connect-R – Of Corso

Avatar

Daca primavara ne-a luat prin surprindere, iata ca nici Corina nu se lasa mai prejos, provocandu-ne cu o doza energizanta de culoare, beat-uri vibrante si o colaborare cu unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, Connect-R. Toate aceste elemente fac din piesa ‘Of corso’ primul hit fierbinte al anului.

Ce ne-au pregatit cei doi? Un joc jovial intre doi indragostiti, presarat cu ciocolata, serenade si vanilie, ingrediente care se contopesc intr-un du-te vino muzical care ne duce cu gandul la petrecerile ce urmeaza odata cu venirea caldurii.

Dupa hituri ca ‘A ta’, ‘Pernele moi’ si multe altele, Corina ‘se potriveste’ de minune pe noua productie semnata Hahaha cu nimeni altul decat Connect-R, care de doua veri ne-a obisnuit cu piese care refuza si acum sa ne iasa din minte. Obisnuiti cu videoclipuri pline de savoare, ce surpriza vizuala ni s-a pus la cale de data aceasta?

Lyric video-ul, la randul sau o explozie de optimism, este realizat in jurul unei intregi gasti de prieteni, fiecare dintre ei pus pe sotii, pozitivi si glumeti. Suntem astfel ‘preveniti’ ca urmeaza un videoclip plin de pofta de viata si, pentru a ne starni imaginatia, ni se spune sa ne pregatim pentru o ‘atmosfera toropita, strazi animate, exotism, spontaneitate si…complicitate’. Clipul se va filma joi, la Castel film, in regia lui Florin Botea.

See Also

Ce ne mai ramane de facut…sa ne rasfatam cu cea mai proaspata colaborare Corina feat. Connect-R!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top