Now Reading
Piesa noua: Andreias – Délire

Piesa noua: Andreias – Délire

Avatar

Dupa succesul obtinut cu piesa Oanei Radu  in colaborare cu Dr. Mako si Eli  – “Tu” (melodie ce a strans  1 milion de vizualizari in 2 saptamani de la lansare si a fost pe primul loc pe YouTube Romania la categoriile “Muzica” si “Populare” ), casa de discuri Voices Media lanseaza un nou single ce isi propune sa urce rapid in topul preferintelor ascultatorilor. Este vorba despre piesa  “Délire” interpretata de cunoscutul cantaret Andreias.

Fiind ghidat de dictonul: “un artist se hraneste din aplauzele si uralele venite din partea publicului”, Andreias (Andreias Mihai-Liviu),  este un artist si producator foarte talentat, care a reusit sa cucereasca inimile tuturor ascultatorilor de muzica buna cu piese precum: “Mademoiselle”, “Ma Chérie” (ft. Dj Bounce), “Enamorada” (Ft Mister Z), “U Bra bra”, “Je Samba”(Ft Dj Dark & Shidance ).

Despre pasiunea pentru muzica si trecutul sau in acest domeniu, Andreias ne-a oferit urmatoarele detalii: “Muzica am descoperit-o cand aveam 7 ani, apoi am urmat scoala de canto, iar dupa aceea multe notiuni muzicale le-am invatat ca autodidact. In anul 1996 am fost acceptat la celebra emisiune “Scoala vedetelor”, apoi am activat in grupul X-Trance, colaborand cu multe trupe de succes din acea perioada:  AS XX , MB&C , Genius, T-Short. Tot atunci, impreuna cu bunii mei prieteni Laurentiu Duta si Costi Ionita am pus bazele unei trupe, Millenium, rezultand o colaborare foarte frumoasa.”

See Also

In ceea ce priveste single-ul pe care il lanseaza acum, Andreias afirma: “Delire” este o piesa energica ce are la origine o doza fina de umor frantuzesc. Este o melodie cu sare si piper, care sper sa placa publicului si sa fie difuzata in cat mai multe cluburi si pe cat mai multe posturi de radio din tara si din strainatate. Multumesc casei de discuri Voices Media pentru sprijinul acordat in vederea lansarii acestui material si pentru increderea pe care au avut-o in mine si in produsul muzical numit “Delire”!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top