Now Reading
7000 de spectatori au asistat la un “Meci de box”, alaturi de Voltaj la Sala Polivalenta

7000 de spectatori au asistat la un “Meci de box”, alaturi de Voltaj la Sala Polivalenta

Avatar

Energie, optimism, dar si melancolie si sensibilitate sunt termenii ce definesc spectacolul pus in scena de catre trupa Voltaj, joi, 20 martie, la Sala Polivalenta, un concert cu momente magice, sunete electrizante, un joc de lumini impresionant, multe efecte pirotehnice si lasere colorate.

Aplauzele au aparut de la primul acord si au sustinut intreg show-ul, iar spectatorii au cantat fara oprire, hiturile pe care Voltaj le-a lansat de-a lungul timpului. Alaturi de invitati ca Dan Bittman, CRBL, Cabron, Tudor Anghelescu si George Andrei, trupa Voltaj a oferit clipe unice, demonstrand, inca o data, ca muzica este hrana pentru suflet.

Daca alaturi de CRBL si de Cabron, trupa Voltaj a energizat fanii si i-au invitat la “dans pe balans”, momentele cu chitaristul Tudor Anghelescu si cu micutul George Andrei, un pianist talentat, au sensibilizat publicul. Un alt moment magic a fost interpretarea piesei “Ultima secunda”, compusa de catre Tongam Sirait, un artist din Indonezia. Voltaj a salutat, cu respect, prezenta in sala a Ambasadorului Indoneziei, iar fanii au creat un moment emotionant si au aprins sute de lumini albe.

Un alt invitat surpriza a fost Dan Bittman, alaturi de care Voltaj a interpretat piesele “Scrisoare” si “Banii vorbesc”, un moment de senzatie, pe care fanii l-au gustat din plin. Cei doi artisti au organizat un meci muzical intre partea stanga si partea dreapta a Salii Polivalente, iar castigatorii au fost cei 7000 de spectatori prezenti.

See Also

Din mega-show-ul “Meci de box” nu au lipsit hiturile 3D, Pic Pic, Da vina pe Voltaj, Lumea e a mea, Mi-e dor de sau Vara trecuta. Cum era firesc, ziua de 20 martie trebuia sa aiba in playlist si hitul “20”, piesa pentru care publicul a scandat minute in sir, iar trupa Voltaj a oferit publicului o reprezentatie memorabila.

Meciul de box s-a incheiat cu cel mai recent single Voltaj, iar membrii trupei au avut o iesire spectaculoasa din scena, pe 3 dintre cele 5 platforme gigantice, puse in miscare de motoarele inteligente.au disparut prin plafonul Salii Polivalente. Si au aparut, la bis, prin lateralul scenei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top