Now Reading
Sasha Lopez lanseaza single-ul “Kiss you”

Sasha Lopez lanseaza single-ul “Kiss you”

Sasha Lopez lanseaza astazi primul single din acest an. Piesa se numeste “Kiss You” si este interpretata de Ale Blake si Broono.
“Kiss You” este compusa de Corey Chorus (a scris piesa “Cheers” de la Rihanna si “Made in USA” – Demi Lovato) si Thomas Troelsen (a lucrat cu INNA pentru “More than Friends” si Antonia pentru “Marabou”, iar anul acesta, semneaza imnul Cupei Mondiale – piesa interpretata de Pitbull si Jennifer Lopez), iar producatorul piesei este Vlad Lucan.
Videoclipul piesei “Kiss You” a fost filmat in Bucuresti, a fost regizat de Bogdan Daragiu care a fost si DoP. El a regizat pana acum videoclipuri precum “Hide (Like Stars)” de la Lucia, “Spre mare” si Rock the Roof Venice Beach de la INNA. Filmarile au durat 20 de ore, dar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.
Pentru o piesa asa de energica, era nevoie de un videoclip pe masura si ma bucur ca Bogdan a reusit sa exprime acest lucru. Coregrafie, fete frumoase, baieti dinamici si multa veselie. Unul dintre videoclipurile la care am filmat cel mai mult, dar care imi place si sper ca aceasta piesa sa fie o inspiratie pentru indragostiti si pe repeat la multe petreceri vara aceasta”, spune Sasha Lopez.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top