Now Reading
Mango Records lanseaza o artista super sexy din Rusia !

Mango Records lanseaza o artista super sexy din Rusia !

Avatar

Dupa ce a lansat nume ca Red Blonde, Pitt Leffer, Bogdan Vladau, TWO, Piticu’ de la Simplu si alti artisti romani, iata ca a venit timpul ca Mango Records sa lanseze si primul artist strain. Este vorba de o rusoaica talentata si super sexy!

Nascuta pe 28 Mai 1987 in Rusia, Katerina se apuca de cantat la varsta de 8 ani. Dupa ce a studiat indelung muzica clasica si a luat lectii de canto pentru stilul pop si dance, tanara rusoaica realizeaza ca vrea sa devina o artista cunoscuta. Avand o bogata experienta muzicala si un talent actoricesc, Katerinei nu i-a fost deloc greu sa fie personajul principal din propriul videoclip.

Filmarile au avut loc in Bucuresti la Club-ul The One sub atenta indrumare a regizorului Anthony Icuagu, tinutele prezente in videoclip fiind create special pentru Katerina de catre designerul Zita Pop.

Piesa Blackboard in varianta ruseasca face deja furori in tara de origine a frumoasei Katerina.

See Also

Proiectul Katerina este un vis devenit realitate, nascut din imensa mea pasiunea pentru muzica, prin munca grea si perseverenta. Sunt extrem de multumita sa lucrez cu cei din echipa Mango Records, fiind oameni extrem de talentati si cu o viziune muzicala fresh. Doresc sa le multumesc tuturor celor care ma sprijina in cariera pe care vreau sa o urmez, persoane fara de care proiectul Katerina nu ar exista in acest moment. La piesa Blackboard am colaborat cu HaHaHa Productions si Traore Mickael Amadou. Sunt foarte incantata de rezultatul final si sper ca piesa sa se regaseasca cat mai curand in playlistul radio-urilor si a Dj-ilor din cat mai multe tari a declarant Katerina.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top