Now Reading
Single: Life on Mars – “Esti pe plus”

Single: Life on Mars – “Esti pe plus”

Dupa succesul pe care l-a inregistrat in ultima vreme cu artisti DeMoga Music precum What’s UP, Adda si Liviu Teodorescu, Marius Moga lanseaza acum, in muzica mainstream, trupa de pop-rock Life On Mars, cunoscuta in ultimii 4 ani mai ales publicului din puburi si cluburi de live.
Piesa cu care Marius Moga si gasca lui de la Life on Mars spera sa marcheze un hit in vara 2014 este “Esti Pe Plus” (Muzica: Marius Moga, Loredana Cavasdan, Cristian Ungur, iRonic; text: Loredana Cavasdan, Marius Moga).
Marius Moga: “Am simtit nevoia de mai mult pop-rock pe radio vazand ca Vunk au redeschis drumul cu brio, iar Life On Mars e primul exemplu de band care vine din zona de coveruri si incepe sa-si construiasca un repertoriu original, bazat pe piese pozitive si de drum lung. Nicu Avram, Razvan Grigorescu si Vlad Vedes sunt unii dintre cei mai buni instrumentisti cu care am lucrat. Loredana Cavasdan vine ca cireasa de pe tort si o consider un artist complet – compune, canta si e cea mai zvapaiata fiinta pe scena, de parca a mancat ardei iuti“.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top