Now Reading
Smiley si-a indeplinit visul din copilarie: Hahaha Production va colabora cu The Underdog Project

Smiley si-a indeplinit visul din copilarie: Hahaha Production va colabora cu The Underdog Project

Avatar

Smiley a demonstrat ca a visa la cai verzi pe pereti inseamna de fapt a crede in visele si in talentul tau. Prezentatorul de la “Romanii au Talent” a avut de curand parte de o intalnire pe care si-o dorea inca din copilarie. “Zilele trecute in studioul Hahaha Production au venit cei de la The Underdog Project impreuna cu care vom dezvolta cateva proiecte. Nu mi-a venit sa cred cand mi-au scris si mi-au spus ca vor sa faca niste piese la noi in studio. Atunci cand eu am dat proba pentru a intra in trupa Simplu am cantat o piesa de-a lor, iar acum ei imi propun sa le fac o melodie. Viata e plina de surprize frumoase cand visezi la cai verzi pe pereti”, a declarat artistul.
Smiley a lansat de curand albumul “Acasa”, album care a beneficiat si de un super concert la Sala Palatului. Artistul are planuri mari si in continuare, pregatind lansarea unei noi piese si a unui nou videoclip.
The Underdog Project este un proiect germano-belgian lansat in anul 2001. Trupa a devenit celebra datorita hiturilor ca “Summer Jam” si “Tonight”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top