Now Reading
JerryCo si Alex Vasilache lanseaza videoclipul si piesa “Campion”. Surpriza neasteptata pentru Leonard Doroftei, de ziua lui.

JerryCo si Alex Vasilache lanseaza videoclipul si piesa “Campion”. Surpriza neasteptata pentru Leonard Doroftei, de ziua lui.

Rapperul JerryCo a lansat videoclipul piesei “Campion”, un featuring cu Alex Vasilache. Pentru a realiza un videoclip care sa spuna o poveste reala, rapperul a apelat la ajutorul lui Leonard Doroftei. Celebrul campion de box a acceptat provocarea si a declarat ca “Piesa este facuta pentru cei care au fost campioni si care isi doresc ca altii sa duca marea performanta mai departe decat au facut-o ei.”

Videoclipul prezinta ideea de “predare a stafetei catre urmatoarea generatie”. In clip apare tanarul boxer Alberto Biro, campion in Portugalia si medaliat in Romania, iar Doroftei, alias “Mosul”, este cel care il antreneaza. Cel din urma preia stafeta de la Titi Prosop.

Experienta traita la filmari i-a facut o mare placere campionului mondial, mai ales ca nu au existat incidente neplacute. Ca rasplata pentru tot efortul depus in cadrul filmarilor, JerryCo i-a oferit marelui boxer, primul cadou aniversar: povestea vietii lui, in cadre si note.

Am auzit de JerryCo, dar nu il cunoscusem inca. Este un baiat care isi doreste sa faca ceva in muzica. Vei vedea in clip o poveste de viata plina de sacrificii, dar depasite de satisfactii. Ma reprezinta! Piesa este facuta pentru cei care stiu ca viata este o lupta. Tema si povestea este senzationala. V-o spun din suflet”, declara Leonard Doroftei.

See Also

Videoclipul a fost regizat de catre iRonic, iar piesa “Campion” este o productie DeMoga Music si este lansata alaturi de Sprint Music si Cat Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top