Now Reading
Videoclip: Nadir & CRBL – “Culoarea ta”

Videoclip: Nadir & CRBL – “Culoarea ta”

Avatar

Nadir are o intalnire incendiara cu o domnisoara senzuala si lipsita de inhibitii in primul sau videoclip – “Culoarea ta”.
Ce rebele-s fetele rele, iar primul meu videoclip abunda de frumusete. Cu toate ca a fost frig, ne-am simtit bine la filmari si se simte vibe-ul pozitiv si in video. Ma bucur ca CRBL a acceptat sa faca partea de rap. Este al doilea single compus de catre Randi pentru mine si sper ca vom continua colaborarea. Videoclipul este interzis cardiacilor, dar piesa sper sa fie pe buzele tuturor “, spune Nadir.

Daca in urma cu cateva luni, Nadir ne vorbea despre frumoasa “Leyla”, acum, acesta lanseaza primul sau videoclip pentru single-ul “Culoarea ta”, ce aduce si colaborarea cu CRBL, cel care vine cu beaturile urbane si compune rimele bine legate.

Da’ ce-avem noi aicea?! Plin de caprioare in videoclipul recent filmat si am scris cateva versuri pentru fiecare caprioara. Am acceptat cu placere invitatia de a face un feat cu Nadir si sunt sigur ca veti fi incantati de “, povesteste CRBL.

Piesa este compusa de catre Randi si CRBL si este al treilea single cu versuri in limba romana, lansat de catre carismaticul Nadir. Videoclipul incendiar este produs de Black Film, in regia lui Taz Dongo si prezinta o legatura erotica si plina de pasiune, intre artist si o tanara foarte sexy.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top