Now Reading
Voices Media si Cat Music au placerea de a va prezenta o noua melodie intitulata Gloria si semnata Ray Jams feat. Rocks si Mario V.

Voices Media si Cat Music au placerea de a va prezenta o noua melodie intitulata Gloria si semnata Ray Jams feat. Rocks si Mario V.

Avatar

“Am inceput lucrul la Gloria pe undeva pe la sfarsitul lui 2012, primele luni din 2013. Piesa a luat nastere dintr-o simpla joaca, in urma unei discutii comico-filozofice cu Rocks, la o sticla de vin, ca ?i concluzie a conversatiei noastre… “Nimeni nu ti-a spus cat de greu o sa fie… sa atingi gloria / Drumul pana acolo e o mare nebunie dar iubesti euforia..”

Gloria vorbeste despre drumul artistului si dificultatile pe care le intalneste, despre placeri si neplaceri, despre agonie si exaltare, despre castiguri si pierderi; despre oras si despre hustle-ul de zi cu zi. Si toate astea sunt personificate sub forma unei femei pe nume Gloria, pe care Mario v-o descrie de minune in ultima strofa. Cat despre Mario V, pot spune ca este minunat sa colaborez din nou cu el, fiind un artist pe care l-am admirat inca din clipa in care l-am auzit pe refrenul piesei Strazile, a celor de la B.U.G. Mafia.”
Cat despre Rocks, vocea care da viata refrenului, unii dintre voi s-ar putea sa o cunoasteti sub denumirea de Roxy Rocks, ea aflandu-se cu cativa ani in urma in componenta trupei Heaven, sau poate de pe coperta editiei din aprilie 2010 a revistei FHM, sau poate din videoclipul piesei Mr. Right… Aparent Rocks s-a retras din showbiz, dar ramane in continuare una din vocile de top, cel putin in cartile mele. ” – declara Ray Jams despre line-up-ul artistic de pe Gloria.

Cateva detalii tehnice: instrumentalul a fost realizat de Ray Jams, muzica a fost compusa de Rocks si Mario V, versurile fiind scrise de cei trei artisti. Procesele de mixaj si masterizare au fost realizate de Costin Milon la Super Sound Studio, artwork-ul ii apartine lui Catalin Cristea, iar de lyric video s-a ocupat Ray Jams & Cosmin Sutu.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top