Now Reading
Nico se intoarce la prima ei dragoste – R&B-ul

Nico se intoarce la prima ei dragoste – R&B-ul

Dupa mai bine de 6 ani, Nico il are din nou ca partener de scena pe Shobby, cu care a colaborat pentru piesa “Viata unui artist”.
Mi-am dorit de mult sa colaborez din nou cu Shobby, intotdeauna ne-am inteles de minune si aceasta piesa a reusit sa ne aduca, din nou, in studio.
Multe din piesele pe care le cant sunt sensibile, insa publicul meu tocmai astfel de piese asteapta sa lansez
”, spune Nico.
Piesa “Clipe” este compusa de catre Laurentiu Matei, iar versurile sunt semnate de catre Ovidiu Iordache si Ionut Dragan.
Clipe” este o piesa pop, cu influente R&B, ce vorbeste despre sentimente si trairi care raman vii, chiar si dupa ce o relatie ajunge la final. Sunt convinsa de faptul ca multi dintre cei ce vor asculta piesa, se vor regasi in povestea ei”, adauga artista.
Ultima colaborare intre cei doi artisti a avut loc in anul 2007, piesa “Viata Unui Artist” a fost inclusa pe albumul “Ce Nu Ati Inteles”, lansat de catre Shobby.
In aceasta perioada, Nico lucreaza intens la un nou material discografic, care va fi lansat la finele anului, iar stilul single-ului “Clipe” este directia spre care se va indrepta urmatorul album al artistei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top