Now Reading
Excentrica Sophia, cu chipul zidit! Imagine spectaculoasa pentru noua piesa a artistei!

Excentrica Sophia, cu chipul zidit! Imagine spectaculoasa pentru noua piesa a artistei!

Non-conformista Sophia dovedeste inca o data ca este una din cele mai creative artiste din Romania. La nici o luna de cand a fost desemnata la Celebrity Awards “vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania”, Sophia lanseaza o noua piesa, de aceasta data in limba romana. Este vorba de o compozitie a talentatului Shift, “Ziduri”, pentru care artista a realizat o sedinta foto spectaculoasa.

Din dorinta de a comunica faptul ca oamenii sunt prizonierii propriilor temeri si se lovesc de propriile idei preconcepute, Sophia apare cu chipul acoperit de tencuiala alba, ca un zid, imbratisata de maini negre care simbolizeaza proprile angoase, bariere si neputinte ale sufletului. Una dintre acestea ajunge insa sa o sugrume, accentuand senzatia de anxietate.

Fiecare mana poate simboliza cate o frica, un esec, o experienta trista, durere, amaraciune, delir, pierderea omului drag, o temere si un stop pentru a merge mai departe si care te transforma intr-un suflet nefericit. Mana care ajunge insa la suflet este cea care reuseste sa sparga zidul, e a celui care doreste cu adevarat accesul la sufletul sau autentic”, declara Sophia.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top