Now Reading
Play Design Fair upcycling si posibilitati infinite in design

Play Design Fair upcycling si posibilitati infinite in design

Sambata si duminica 28 – 29 iunie, Institutul Francez si Chez Elvire din Bucuresti devin gazdele unui eveniment-concept in stil francez, Play Design Fair. Primul targ de reciclare inteligenta si design romanesc este un proiect al biroului de consultanta in imagine si stil Code Noir Style, singurul de acest gen din tara.
Targul se afla la prima sa editie de vara si va avea loc pe terasa Chez Elvire, Bulevardul Dacia, nr. 77.

Cu umor, curiozitate si viziune asupra tendintelor actuale si directiilor din moda si life-style, evenimentul pune lumina pe un trend international major: upcycling in designul contemporan.

Mai mult decat reciclare, vorbim despre creatie si reinventare plecand de la un obiect/material ce a trait. Upcyclingul este o atitudine si un stil de viata, unde frumosul prinde un nou sens, forme si idei.

Timp de doua zile, Play Design Fair va propune o perspectiva noua asupra modei si a designului printr-o abordare proaspata, proiectii video fashion, moda, bijuterii si accesorii de designer, conferinte, sesiuni lejere de networking si… un strop de je ne sais quoi tipic parizian.

A vous, Mesdames et Monsieurs !

See Also

Intrare: 10 lei

Multumim Chez Elvire si Institutului Francez pentru colaborare si gazduire , sponsorilor nostri pentru sustinere Musette, Air Serbia si partenerilor nostri media: Marie Claire, RFI, Placerile lui Noe,Igloo, Iquads, Sapteseri.ro, Fashion & Beauty, 121, Metropotam.ro, Dialog Textil, Getlokal, Orasul meu, Ro Events, Veioza Arte, ArtWe, Stefan Trifan si Retropolitan.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top