Now Reading
Nico & Shobby – “Clipe” ( lyric video)

Nico & Shobby – “Clipe” ( lyric video)

Avatar

Nico si Shobby lanseaza un lyric video pentru piesa “Clipe”, un feat surprinzator si foarte asteptat de fanii celor doi artisti, dupa o pauza de 6 ani de la ultima colaborare.
Mi-am dorit de mult sa colaborez din nou cu Shobby, intotdeauna ne-am inteles de minune si aceasta piesa a reusit sa ne aduca, din nou, in studio. Multe dintre piesele pe care le cant sunt sensibile, insa publicul meu tocmai astfel de piese asteapta sa lansez”, spune Nico.
Frumoasa artista nu a putut sta deoparte de “marea ei dragoste”, R&B-ul, iar single-ul “Clipe”, compus de catre Laurentiu Matei, alaturi de Ovidiu Iordache si Ionut Dragan, confirma revenirea la acest gen muzical.
Clipe” este o piesa pop, cu influente R&B, ce vorbeste despre sentimente si trairi care raman vii, chiar si dupa ce o relatie ajunge la final. Sunt convinsa de faptul ca multi dintre cei ce vor asculta piesa, se vor regasi in povestea ei”, adauga Nico.
Odata cu lansarea single-ului “Clipe”, Nico a inceput sa lucreaze intens la un nou material discografic, care va fi lansat la sfarsitul anului 2014, iar pop-ul, cu accente r&b, este directia urmatorului album semnat Nico.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top