Now Reading
Teatrul Maria Filotti inchide stagiunea acestei veri cu o noua lectie de…teatru independent

Teatrul Maria Filotti inchide stagiunea acestei veri cu o noua lectie de…teatru independent

Avatar

Vara aduce cu sine finalul stagiunilor in majoritatea teatrelor profesioniste, dar Teatrul Maria Filotti continua seria spectacolelor incluse in cadrul proiectului TMF INDEPENDENT si la cea de- a V-a editie, prezinta spectacolul “Fisura”.
Spectacolul ”Fisura”, realizat in parteneriat cu Godot Cafe Teatru din Bucuresti, recent premiat in cadrul Festivalului Comediei Romanesti, se va juca miercuri 30 iulie , orele 20.30 la restaurantul Privighetoarea din Gradina Publica.
Din distributia spectacolului fac parte actorii: Corina Moise (angajata recent la Teatrul Maria Filotti ), Florentina Nastase, Ioana Chiriac , Johnny Badeli?a . Scenografia este realizata de Ioana Olahut, iar muzica poarta semnatura artistului Indie Folker.
„Pentru Michi si Ani, camara este centrul universului, dar cand fisura ameninta sa distruga echilibrul vietii lor, cei doi trebuie sa ia toate masurile pentru a o opri. Cine este dusmanul nevazut care provoaca paguba? Sa fie tramvaiul? Sa fie traficul nemilos de pe strada adiacenta? Sa fie trenurile? Oricare ar fi talia inamicului, batranii sunt gata sa se ia la tranta cu el! Intre timp Marina, asistenta la sectia textila, vine sa i se ghiceasca in cafea – ea se afla in cautarea norocului, care apare in persoana lui Gogu, agent de politie.”
Spectacolul Fisura a fost distins cu premiul ”Noi la sala Noua” in cadrul Festivalului Comediei Romanesti – FestCo, editia 2014 si a avut premiera pe 12 aprilie 2014.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top