Now Reading
RedBlonde, jefuite in noua lor vila

RedBlonde, jefuite in noua lor vila

Avatar

“LeeChi”, cel mai nou single RedBlonde, se bucura de un videoclip spectaculos, in regia fratilor Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production. Cei doi au mai semnat regia unor clipuri pentru artisti ca Puya, Connect-R, Delia si Doddy cu Lora.

Realizarea videoclipului “LeeChi” a reprezentat o mare desfasurare de forte, incepand de la numarul de locatii si terminand cu armata de oameni care s-a aflat in spatele proiectului.

Scenariul clipului, cel putin la fel de original ca piesa, le surprinde pe Madalina si Alina jefuind o banca si cheltuind, mai apoi, banii pe tot felul de lucruri materiale, pe care majoritatea oamenilor si le doresc: o masina, o casa si multe haine. In finalul clipului, le vedem pe cele doua fete jefuite la randul lor, in vila pe care tocmai si-au cumparat-o cu banii furati. Videoclipul piesei este o parodie a “circuitului banilor in natura”, atat de prezent in viata fiecaruia dintre noi.

Inca din primul moment in care am citit scenariul, ne-a placut foarte mult ideea si cursul povestii! Ne bucuram ca am avut langa noi o intreaga echip? de profesionisti, de la productie, pana la make-up, hair si styling. Cu o seara inainte de ziua filmarilor, am avut un concert in afara Bucurestiului, dupa care n-am reusit sa dormim decat o ora. Desi am resimtit oboseala ultimelor zile, in timpul filmarilor am dat tot ce am avut mai bun, asa ca, totul a decurs ca la carte, iar rezultatul e pe masura. Ne place foarte tare faptul ca noul nostru videoclip, “LeeChi”, arata ca un film de scurtmetraj, imaginea, cadrele spectaculoase si montajul inedit sunt meritul echipei Vision Production, careia ii multumimne-au spus Alina ?i Madalina.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top