Now Reading
Bogdan Vladau – Scrum (single)

Bogdan Vladau – Scrum (single)

Avatar

Lansat astazi pe pagina oficiala de facebook a artistului, noul single are ceva aparte.  Unul dintre cei mai apreciati barbati din Romania, Bogdan Vladau arunca astazi pe piata piesa “Scrum”. Mesajul social al piesei ne demonstreaza ca oamenii au nevoie unii de altii si ca noi insine nu putem scapa de probleme fara ajutor.

“Iubirea de oameni s-a facut scrum”…. ne avertizeaza cel ce pana mai ieri ne delecta auzul cu piesa “Hila”. Sincer si plin de viata Bogdan a demonstrat ca nu e doar manechin sau vedeta de televiziune, ci un om cu sentimente profunde ce poate oricand sa ne uimeasca.  Melodia are un mesaj de care tara noastra avea nevoie, fiind in acelasi timp un bun manual de bun simt! Piesa a ajuns la peste o mie de vizuaizari pe  You Tube la doar cateva ore de la lansare .Auditie placuta!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (2)
  • Interviu cu primarul Chiliman apraut azi in ziarul Ultima Ora:www.ultima-ora.ro/articles.php?category_id=40&article_id=11555 Andrei Chiliman: Nu-l pot sustine pe Bogdan Olteanu. As fi complice la fraudarea morala a cetatenilor din Sectorul 1 .- Dl. Olteanu va acuza tot pe dvs ca aveti ceva cu el!- E ca een povestea cu hotul care striga hotii. Baiatul asta (n.r. Olteanu) a fost ales deputat acum 4 ani la propunerea Sectorului 1 si am sperat ca voi avea een el un sprijin pentru proiectele locuitorilor din sectorul nostru. A doua zi dupa ce a devenit presedintele Camerei n-am mai auzit de el. – V-a ajutat vreodata een activitatea de primar?- Va dau ce2teva exemple. Eu i-am eenaintat solicitarea de a majora semnificativ amenzile pentru constructiile ilegale. N-a interesat pe nimeni. I-am trimis semnaturile stre2nse pentru salvarea Parcului Bordei. Noroc cu Guvernul ca a interzis printr-o ordonanta de urgenta constructiile pe spatii verzi. I-am cerut sa urgenteze aprobarea acestei ordonante een procedura de urgenta. Zace si acum printr-un sertar astepte2nd sa treaca alegerile. Asa ca daca ma eentrebati ce problema am, e una de moralitate een primul re2nd. – Ati decis sa nu-l sustineti?- Nu-l pot sustine pe Bogdan Olteanu. As fi complice la fraudarea morala a cetatenilor din Sectorul 1. Oda dedicata lui Bogdan Olteanu publicata azi in ziarul acestuia (Colegiul 1) la pagina cititorului Dumneavoastra semnalati , noi va raspundem , poet dl. Francu: Avem un nou candidat, care trebuie votat. Cine stie, cine stie, cine ar putea sa fie. Este tanar si vioi si se afla printre noi.Locuieste in Bucurestii Noi si vrea sa faca ceva pentru noi.. Este tanar deputat, intelligent si manierat, dar pentru a obtine un nou mandat trebuie votat. Cine stie, cine stie, cine ar putea sa fie, si ca sa nu mai dati cu banul, va spun eu, este candidatul Bogdan Olteanu. Hai la vot cu mic cu mare, votati fara ezitare pe tanarul Bogdan Olteanu Dlui. Bogdan Oltenu ii sugerez sa ia legatura cu Adrian Minune sau Dan Bursuc , o manea ar prinde si mai bine.

  • " numa alheira frita em óleo, que aliás a embebe, umas batatas fritas em óleo a escorrer, um ovo estrelado nojento e também engordurado para não destoar na sinfonia lipídica enfeitada com duas azeitonas e uma rodela de tomate melada que ou se engole logo ou nunca mais se lhe consegue tocar."e de repente senti-me no refeitório da ENIDH . boas e más recordações …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top