Now Reading
OPTIMILE CAMPIONATULUI DE TEATRU SPORT FESTIVALUL NATIONAL DE IMPROVIZATIE !MPRO, ED. A II-A

OPTIMILE CAMPIONATULUI DE TEATRU SPORT FESTIVALUL NATIONAL DE IMPROVIZATIE !MPRO, ED. A II-A

Avatar

!MPRO revine pe scena teatrelor din Bucuresti si din tara! Singurul Festival National de Teatru de Improvizatie isi incepe cea de-a doua editie printr-un amplu turneu de spectacole in tara, desfasurate in perioada 9 – 13 octombrie.
Cele mai bune trupe ale bataliilor creative ce vor avea loc in Galati, Baia Mare, Bucuresti, Oradea, Craiova, Iasi, Targoviste si Targu Mures vor performa in fata publicului bucurestean in etapele urmatoare de sferturi si semifinale, in singurul festival ce reuneste actori profesionisti ai teatrului de improvizatie.
Astfel, Pe 9 Octombrie, la ora 18,00, in Summer Time Pub are loc un eveniment istoric: confruntarea creativa si curajoasa dintre trupa Social Act Theatre din Galati si trupa iEle din Bucuresti, la care si tu vei face parte din juriu!
Doua echipe de cate trei actori, un MC, un muzician, Expertul Tehnic, Expertul Narativ si Expertul in Divertisment (ai ghicit, publicul) vor da ce e mai bun din ei timp de doua reprize a cate 45 de minute.
Jocuri de agilitate, jocuri cu surprize, jocuri muzicale sau cu voluntari, toate acestea si multe altele intr-un spectacol dinamic, intens si super-distractiv.
Spectacolul face parte din etapa de optimi a Campionatului National de Teatru Sport, un eveniment in premiera nationala.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top