Now Reading
Andra a castigat Best Romanian Act, in cadrul MTV EMA 2014

Andra a castigat Best Romanian Act, in cadrul MTV EMA 2014

Avatar

Romania va fi anul acesta reprezentata de Andra la runda a doua a cursei pentru trofeul Worldwide Act din cadrul MTV EMA 2014, artista fiind desemnata ieri castigatoarea Best Romanian Act 2014.

Datorita voturilor publicului, artista a trecut intr-o noua etapa a competiei si va concura mai departe la categoria Europe East impotriva artistilor din Israel, Polonia, Rusia si Adria (regiunea fostelor tari iugoslave) pentru a putea trece in etapa finala: Worldwide Act.

Va multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti pentru mine, pentru ca ma sustineti, pentru ca ma votati si pentru ca imi aratati dragostea voastra in fiecare zi! Multumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordati la categoria Europe East! Numai cu ajutorul vostru pot castiga. Va pup si va iubesc!”, le-a transmis Andra fanilor sai.

See Also

In perioada 23 octombrie (12:00 AM) – 29 octombrie (11:59 PM), Andra va putea fi votata de fani, avand astfel sansa de a ajunge direct la show-ul din Glasgow, ce va avea loc pe 9 noiembrie. Link vot: http://ro.mtvema.com/voteaza#cat=europe-east

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top