Now Reading
“Indoiala” – Premiera de un dramatism tulburator, a lunii noiembrie la Teatrul “Maria Filotti” Braila

“Indoiala” – Premiera de un dramatism tulburator, a lunii noiembrie la Teatrul “Maria Filotti” Braila

Avatar

Teatrul brailean le pregateste spectactorilor sai fideli o reintalnire culturala de exceptie, cu un scenariu de o finete si un dramatism tulburator, actori de elita si un regizor bucurestean care va face succes la Braila.
Sambata, 1 si duminica, 2 noiembrie la Sala Studio, cu incepere de la ora 18.00, Teatrul “Maria Filotti” a pregatit premiera lunii, cu piesa “Indoiala”, in regia lui Eugen Gyemant. Scenariul este adaptat dupa filmul cu acelasi nume, in regia lui John Patrick Shanley.
Distributia :Liliana Ghita , Emilian Oprea, Ramona Ganga , Corina Moise.

Eugen Gyeiman (1)

Eugen Gyemant este un tanar regizor clujean in varsta de 28 de ani si face parte din generatia celor care fac astazi teatrul de maine. Publicul brailean a apreciat si aplaudat spectacolele realizate de Eugen Gyemant , “Julius Caesar” de William Shakespeare , precum si doua reprezentatii prezentate in cadrul proiectului T.M.F. Independent – Bullets over Lipscani dupa Woody Allen , la Biblioteca Judeteana Panait Istrati in cadrul Zilelor Brailei, si “Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare” spectacol prezentat la showroom-ul Toyota, la momentul aniversar- 10 ani Toyota .

Indoiala (1)

Acest proiect face parte din programul managerial “Impreuna invingem criza” si propune spre dezbatere una dintre cele mai actuale si necesare probleme ale timpului nostru, si anume cum se plaseaz? individul in rela?ia sa cu credin?a si cu provoc?rile perioadei tehnologice.

See Also

„O poveste spusa , traita de actori si, speram, asumata de catre spectatori cu ” sufletul la gura” , patru recitaluri actoricesti dirijate cu siguranta si maiestrie de regizorul Eugen Gyemant”- managerul TMF Braila, Lucian Sabados.

„Indoiala” este o poveste simpla, spusa in cuvinte putine, despre fragilitatea reala a convingerilor noastre si despre puterea de care avem nevoie pentru a putea trai intr-o lume in care nu stim cu adevarat care este binele si raul. Cu cat luptam mai inversunat pentru lucrurile in care credem, cu atat mai tare riscam sa le sacrificam. Cautam confirmari, dar nu gasim decat tacere. Putem suporta cu adevarat o lume in care nu stim daca ceea ce facem este bine? Putem tolera o lume in care raul este evident? Raspunsul se ascunde in cuvintele piesei: „Indoiala poate fi o legatura la fel de puternica si de eliberatoare ca certitudinea. Cand esti pierdut, nu esti singur” – regizorul piesei “Indoiala”, Eugen Gyemant.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top