Now Reading
Nou inceput de drum, noi provocari pentru Teatrul “Maria Filotti” Braila

Nou inceput de drum, noi provocari pentru Teatrul “Maria Filotti” Braila

Avatar

Dupa o scurta, dar binemeritata vacanta, Teatrul “Maria Filotti” debuteaza cu importante proiecte chiar din prima saptamana a anului.
Sambata, 10 ianuarie, va avea loc debutul unui proiect important, atat ca valoare artistica intrinseca, cat si ca succes la public . Astfel, in cadrul programului “’Clasic vs. Contemporan” din proiectul de management al managerului teatrului, dl Lucian Sabados, se va aborda marele text a lui Cehov – “Platonov” , intr-o varianta moderna pentru Sala Studio in regia Andreei Vulpe, profesor universitar la U.N.A.T.C. Bucuresti , iar scenografia apartine talentatului artist brailean Dan Titza. Premiera este preliminata pentru prima jumatate a lunii martie , iar distributia, foarte numeroasa, va fi anuntata dupa prima intalnire a regizoarei cu colectivul actoricesc.
Duminica, 11 ianuarie, de la ora 18.00 , la Sala Studio exigentul si entuziastul public brailean va avea privilegiul intalnirii sau reintalnirii cu recenta premiera a Teatrului Maria Filotti , “Indoiala”. Cei patru actori : Liliana Ghita , Emilian Oprea , Ramona Ganga si Corina Moise , indrumati cu mana ferma , dar rafinata, de tanarul regizor Eugen Gyemant reusesc cu stralucire sa dea viata scenica acestui tulburator text de John Patrick Shanley , laureat in 2005 cu Marele Premiu Pulitzer si care, in 2008, a prilejuit ecranizarea omonima, avandu-i in rolurile principale pe Meryl Streep si Philip Seiymour Hoffman, in regia autorului.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top