Now Reading
Ce faci cand o “Straina” intra in viata ta?

Ce faci cand o “Straina” intra in viata ta?

Avatar

Anda Adam incepe anul 2017 pe un ton romantic si melancolic cu o piesa diferita ca stil si mesaj de celelalte lansari ale sale.

“Straina” este piesa prin care Anda scoate la vedere latura sa sensibila, unde face apel la ratiunea barbatilor de a nu rani sentimentele jumatatii lor.

Desi declara ca nu se regaseste in mesajul acestei piese, povestea dar si interpretarea artistei sunt ambele emotionante.

Straina” descrie starile prin care trec femeile cand sunt inselate, atunci cand partenerii lor aduc o straina si spulbera iubirea si increderea din cuplu.

Mesajul piesei nu este unul in care ma regasesc eu, dar din pacate nu sunt putine situatiile cand cuplurile se confrunta cu experiente de acest gen, si sunt sigura ca pentru foarte multe femei situatia este cunoscuta. Prin aceasta piesa doresc sa le inspir incredere si putere pentru a pune capat acestor situatii.” declara Anda.

Artista povesteste ca nu canta mereu despre experiente prin care trece ea: “Nu poti sa canti in fiecare piesa despre tine, sau sa expui mereu experientele tale, trebuie sa canti despre altii, despre sentimentele si problemele altora, important este sa rezoneze publicul cu ele.”

See Also

Speram ca Anda sa va inspire sa gasiti puterea de a alunga persoanele straine si de a purta un dialog sincer cu jumatatea voastra.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top