Now Reading
Nicoleta Nuca lanseaza single-ul “Cand pleci”, cadou de ziua artistei pentru fanii ei

Nicoleta Nuca lanseaza single-ul “Cand pleci”, cadou de ziua artistei pentru fanii ei

Nicoleta Nuca le face o surpriza fanilor de ziua ei si lanseaza single-ul “Cand pleci”. Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams, Marco & Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac) si produsa de Alex Cotoi.
Cand pleci” este inca o dovada de incredere din partea celor de la Carla’s Dreams si le multumesc pentru ca ma sustin. Am inregistrat piesa de ceva vreme si eram nerabdatoare sa o impartasesc fanilor mei si publicului”, a spus artista.
Videoclipul pentru “Cand pleci” a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, director de imagine George Secrieru si productia echipa BRFilms, cei care se ocupa de videoclipurile Carla’s Dreams.

Sunt fericita sa le ofer cadou fanilor mei noul meu single “Cand pleci” impreuna cu videoclip exact de ziua mea. Ma bucur ca pot sa le multumesc in acest fel pentru sustinerea lor si pentru vorbele frumoase.
De asemenea, le sunt recunoscatoare celor de la Carla’s Dreams, Marco & Seba, Alex Cotoi, casei mele de discuri Global Records, dar si lui Roman Burlaca si BRFilms pentru un videoclip in care ma simt eu
”, a mai spus Nicoleta Nuca.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top