Now Reading
James Blunt revine cu “Love Me Better”

James Blunt revine cu “Love Me Better”

Avatar

James Blunt a lansat video “Love Me Better”, o piesa care il pune pe James intr-o noua lumina, datorita combinatiei ingenioase de pop modern si versurile originale ce poarta amprenta amuzanta dar cu un fler clasic cu care s-a facut James cunoscut publicului.

Video prezinta o continuare a temei prefereate de James in piesele sale: puterea dragostei!

James Blunt va lansa cel de-al 5-lea album “The Afterlove” pe data de 24 martie, prin Atlantic Records. Acest album este un follow-up pentru albumul “Moon Landing”, care a fost premiat cu Discul de Platina in Marea Britanie si s-a mentinut timp de 33 de saptamani in UK Top 40.

James a lucrat cu cei mai apreciati artisti ai momentului la acest album. Ed Sheeran, Ryan Tedder, Amy Wadge, Johnny McDaid, Stephan Moccio si MoZella sunt doar cateva dintre vocile care i s-au alaturat lui Blunt pe cele mai noi piese.

In viitorul apropiat, James va porni intr-un turneu in UK, intitulat The Afterlove Tour, iar printre concerte se va numara unul in Eventim Apollo. Acesta este primul turneu sustinut de artist dupa Moon Landing Tour, in timpul caruia a sustinut peste 140 de concerte in doar 12 luni.

See Also

James Blunt a vandut peste 20 milioane de albume iar pe canalul lui de YouTube a strans mai mult de 625 milioane de vizualizari si peste 680 milioane de streamuri ale piesei sale pe toate platformele.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top