Now Reading
EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: ALEXANDRA CRAESCU

EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: ALEXANDRA CRAESCU

Avatar

Asa cum v-am obisnuit aproape in fiecare an, Star Gossip Magazine inaugureaza astazi o serie de interviuri cu semifinalistii Selectiei Nationale Eurovision Romania 2017.

Prima intervievata este frumoasa si talentata Alexandra Craescu. Pe Alexandra o cunoastem de la Megastar, unde ne=a captivat pe toti cu vocea sa puternica, apoi am vazut-o in cadrul catorva selectii nationale Eurovision si iata ca si in acest an, cand a ales sa participe cu o productie straina, se numara printre fericitii semifinalisti.

Iata ce ne-a declarat:

1. Care sunt principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea ta/voastra de vizita ca artist/ artisti?

Principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea de vizita a oricarui artist ar fi urmatoarele, din punctul meu de vedere: versatilitate, talent , profesionalism, seriozitate, punctualitate, perseverenta, disciplina, ambitie, suflet!

2. De ce Eurovision?

Eurovision reprezinta pentru orice artist un pas foarte important in cariera. Pentru mine reprezinta si modul de a ma face auzita de cat mai multi oameni pe plan international.

3. Ce are special piesa propusa? De ce sa te/va voteze lumea?

Piesa “Hope” este plina de speranta si de pozitiv! Incurajeaza spre o gandire pozitiva si mai ales credinta! Atunci cand crezi din suflet si iti doresti cu adevarat ceva anume, poti obtine! Nimic fara Dumnezeu! Indemn oamenii sa ma voteze, daca simt si le place ceea ce le transmit.

4. Ce vei aduce nou pe scena de la Kiev? Cum te gandesti/ va ganditi sa imbunatatesti/ sa imbunatatiti show-ul din finala din Romania, daca vei/veti castiga?

Este foarte usor sa aduci ceva nou si minunat pe scena Eurovision, cand lucrezi cu profesionisti, cum sunt si organizatorii si producatorii din TVR. Cred ca fiecare din concurenti are personalitatea lui si viziunea lui asupra modului de prezentate a piesei fiecaruia. Insa vreau sa cred ca, emotia este cea care conteaza cel mai mult

5. Care este piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Sunt foarte multe piese frumoase de-a lungul anilor. Nu am neaparat una preferata, dar apreciez “Euphoria”, “Ne partez pas sans mois”, si multe altele.

6. Daca piesa ta nu ar pleca la Kiev in acest an, obiectiv vorbind, ce alta piesa din semifinala ai putea-o vedea drept potentiala castigatoare?

See Also

Eu cred ca Mihai Traistariu ar putea face din nou o figura frumoasa si la Kiev. El chiar este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului.

7. Ce va urma dupa Eurovision?

Dupa Eurovision, urmeaza sa lansez si alte piese, care imi doresc mult sa placa publicului.

8. Lasa un mesaj pentru fanii Eurovision si cititorii nostri !

Le transmit fanilor Eurovision toata multumirea mea pentru sustinere, multa sanatate si fie ca cel mai bun sa castige! Cititorilor le urez toate cele bune, si sper sa ne urmateasca si ei!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top