Now Reading
EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: TAVI COLEN & EMMA

EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: TAVI COLEN & EMMA

Avatar

Notorietatea lui Tavi Colen pe scena muzicala din Romania este binecunoscuta publicului roman si nu numai.
In acest an, impreuna cu frumoasa Emma, se numara printre semifinalistii Selectiei Nationale Eurovision Romania, cei doi propunandu-si sa cucereasca scena europeana de la Kiev, cu piesa “We own the night“.
Noi le dorim succes!

Am stat de vorba cu frumoasa Emma Stefan despre intreaga sa experienta Eurovisionistica, in ultimul interviu dedicat semifinalistilor Selectiei Nationale Eurovision din acest an.

Maine, cu incepere de la ora 20.30, pe TVR, juriul ii va alege pe cei 10 care vor ajunge in finala si a caror sansa de a ne reprezenta tara la Kiev va creste astfel cu inca un pas!
Urmariti-va si votati-va preferatii!!

Care sunt principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea ta/voastra de vizita ca artist/ artisti?

Ma bucur ca ai inceput cu intrebarea asta 🙂 Sunt intr-o gasca de muzicieni cu cariere in spate, genul de oameni care au trecut proba timpului. Fiecare membru in parte are o experienta vasta in muzica: Catalin Tuta-Popescu, pianistul nostru, are peste 200 de compozitii proprii, Remus Carteleanu este membru fondator al proiectului de rock simfonic Mozart Rock, Vova a compus in cadrul multor proiecte rock, iar Tavi Colen este un artist complet, cu o voce inconfundabila. Personal, ma bazez pe experienta lor, fur meserie de la ei si adaug o nota (mai mare) de nebunie acestei echipe, atat de diferita, dar si de unitara, in acelasi timp.

De ce Eurovision?

Eurovisionul ramane cel mai important muzical din Europa , cu o mare deschidere in Europa. Iar emotiile pe care ti le da un astfel de show sunt de trait cel putin o data in viata. Competitia intr-un astfel de concurs scoate din tine tot ce ai mai bun

.
Ce are special piesa propusa? De ce sa te/va voteze lumea?

Piesa este compusa de Catalin Tuta-Popescu, este o piesa cu un sound nou si cu un refren care iti ramane in minte, Juriul a spus in preselectii ca piesa este exact ce trebuie pentru un astfel concurs, iar Esc Radio Europa a cerut-o in playlistul lor! Suntem mandri de feedbackul primit.

Ce vei/veti aduce nou pe scena de la Kiev? Cum te gandesti/ va ganditi sa imbunatatesti/ sa imbunatatiti show-ul din finala din Romania, daca vei/veti castiga?

Cu siguranta ca vom pregati un show de care Romania sa fie mandra, pentru ca avem suficiente resurse de energie sa ne implicam. Imaginatie este, resurse sunt, iar de munca nu ne ferim. Insa deocamdata suntem concentrati pe semifinala, traim acest moment frumos!

Care este piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Ah, sunt foarte multe, dar pentru mine ramane mereu castigatoare Euphoria, Loreen. Mi s-a parut actuala, buna, puternica.

Daca piesa ta/voastra nu ar pleca la Kiev in acest an, obiectiv vorbind, ce alta piesa din semifinala ai/ati putea-o vedea drept potentiala castigatoare?

See Also

Anul acesta Eurovisionul are piese bune, voci bune . Nu ma pot decide la una singura, insa m-am surprins prin casa fredonand piesa Xandrei.

Ce va urma dupa Eurovision?

Noi am fost si suntem mereu in miscare: baietii lucreaza la album, eu pe langa faptul ca sunt la Radio ZU cu Buzdu si Morar, pregatesc un proiect acustic. Pregatim piese proprii ,”We Own The Night” este doar inceputul. Avem o perioada incarcata cu proiecte si, posibil, un mini turneu in Germania.

Lasa un mesaj pentru fanii Eurovision si cititorii nostri !

Fanii Eurovison sunt mai implicati ca niciodata iar eu nu pot decat sa le multumesc pentru mesajele de sustinere si de incurajare. Iar voua, personal, va multumesc pentru ca mi-ati dat ocazia acestui interviu. Ramanem aproape cu Star Gossip Magazine! 🙂

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)
  • asta chiar se mai crede tanar are o varsta totusi parca e gabriel cotabita numai ala se mai viseaza tanar saracul e bolnav la mansarda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top