Now Reading
HOT VIDEO! Sore & Feli – “Ce mai vrei”

HOT VIDEO! Sore & Feli – “Ce mai vrei”

Sore si Feli au dat Pyjama party, live pe Facebook, si au lansat cea mai asteptata colaborare a anului. “Ce mai vrei?” se numeste piesa si vine direct din studiourile HaHaHa Production.
Cine s-ar fi gandit la asta? Sore featuring Feli? “Girl power” se simte din plin in piesa lor, iar videoclipul plin de culoare si dinamism a fost regizat de Khaled Mokhtar. Feli o da în stilul “bad girl”.
PLAY & SHARE!

Colaborarea cu Feli nu este doar o dorinta venita si sustinuta de fani, ci o dorinta a noastra de a transmite un mesaj in care se vor regasi multe persoane. Cu totii traim la un moment dat povesti de dragoste in care tot dam sanse, in speranta ca ne implineste o nevoie de moment, dar nu e asa. Trebuie sa avem curaj sa spunem stop-joc si sa ne vedem de viata cu zambet pe chip si veselie in suflet”, declara Sore.
Mi-am dat seama ca eu si Sore avem o chimie foarte faina in studio, drept pentru care am scris cateva piese impreuna. Ma bucur foarte tare ca Smiley a avut ideea colaborarii Sore feat. Feli, unde eu am impuscat doi iepuri dintr-o lovitura, colaborarea pe o piesa super faina si ca pentru prima data pe o piesa nu cant, ci dau rap“, adauga Feli.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top